FİRMAMIZIN GEÇMİŞİ ve HEDEFLERİ

BİNLER YAPI 2012 yılında Kaba İnşaat Müteahhit Firması olarak resmiyet kazanmıştır. İnşaat sektöründe genç yaşlardan itibaren yetişen Ömer Bingöl tarafından kurulan Binler Yapı: 1990 yılından itibaren başlayan mesleki hedef ve başarılı kariyer ilerleyişi, 2012 yılında kurumsal kimliğini kazanmıştır. Başarı hırsı,  kollektif çalışma ve yılların verdiği deneyim ile birçok prestijili projeyi başarıyla tamamlamıştır. BİNLER YAPI, profesyonelliği, yaratıcılığı, dürüstlüğü ve deneyimli uzman kadrosu ile kurulduğu günden bugüne sağlam adımlarla büyümeyi hedeflemiştir. Bugünde inşaat sektöründeki saygın yerini almıştır.

Sektördeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri yakından takip eden yönetim kadromuz; önemli idari ve mali birikimlerimiz ile şirketimizin ilerde de sektörün liderlerinden olmasını hedeflemiştir.

BİNLER YAPI, her zaman için üstlendiği projeleri en yüksek kalitede, en az maliyetle, ve planlanan iş programından daha kısa sürede; ve iş güvenliğinden kesinlikle taviz vermeden bitirmeyi amaçlar ve bunu başarır. Branşımız gereği kaba yapı projelerimizde idari ve teknik kadronun yanında saha personeli olarak kalıpçı, demirci, mastarcı /duvarcı, iskeleci, iş güvenlikçi ve düz işçilerden oluşan kalifiye ekiplerimiz bulunmaktadır.